Získali jsme ocenění Czech Grand Design

Tak je to tu! Stali jsem držiteli prestižního ocenění Czech Grand Design v kategorii Výrobce roku! Pro nezasvěcené - je to něco mezi Oscary a Nobelovou cenou českého designu :) Rádi bychom vyjádřili naše poděkování Akademii za to, že si všímá a oceňuje menší značky jako je ta naše. Z celého srdce děkujeme samozřejmě Lucii Koldové a Jakubu Pollágovi za jejich inspirativní spolupráci a skvělé produkty, které byly oceněny: židle Mistra a stolky Gon.

Toto je skvělá příležitost poděkovat i ostatním designérům, se kterými máme tu čest spolupracovat: Jiřímu Pelclovi, Michalu Maláškovi, Tomáši Vargovi, studiu Herrmann & Coufal, Janu Čapkovi a Studiu Segers.

Zvláštní poděkování patří všem úžasným jednotlivcům v zákulisí, ve výrobě a ve skladu. Děkujeme našim přátelům a externím kolegům kteří s námi spolupracují - Martinu Chumovi vynikající fotografie, Michalu Slobodovi a Jiřímu Karáskovi za grafický design a Magdaleně Vojtekové za správu našich sociálních sítí.

Na závěr bychom rádi upřímně poděkovali našim skvělým zákazníkům, kteří podporují české značky a kupují české produkty. Bez vás bychom to samozřejmě nedokázali.